Filet di Gusto – Frosta

Ostatnio przyjechał do mnie pan z Frosty z pełną torbą pyszności. Było w tej torbie między innymi opakowanie ryby z sosem koperkowym czyli Filet di Gusto.  Filet zawiera 78% dorsza, sos koperkowy i całość zamknięta jest w plastikową torebkę, którą ściągamy zaraz po upieczeniu ryby.

 

Filet di Gusto Frosta
Filet di Gusto Frosta

 

Rybę pieczemy 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200C i wyciągamy z folii, podajemy natychmiast.

W opakowaniu znajdują się dwa takie filety, każdy osobno zapakowany z sosem.

U mnie ryba została podana z młodymi ziemniaczkami oraz pieczoną marchewką. Ryba jest bardzo smaczna i naprawdę jest to dobry pomysł na zdrowy i szybki obiad.

Tak zapakowane filety znajdziecie w sklepie :

 

filet di Gusto

( zdjęcie ze strony Frosta.pl )