Ostatnio przyjechał do mnie pan z Frosty z pełną torbą pyszności. Było w tej torbie między innymi opakowanie ryby z sosem koperkowym czyli Filet di Gusto. Filet zawiera 78% dorsza, sos koperkowy i całość zamknięta jest w plastikową torebkę, którą ściągamy zaraz po upieczeniu ryby.

Rybę pieczemy 20 minut w piekarniku nagrzanym do 200C i wyciągamy z folii, podajemy natychmiast.
W opakowaniu znajdują się dwa takie filety, każdy osobno zapakowany z sosem.
U mnie ryba została podana z młodymi ziemniaczkami oraz pieczoną marchewką. Ryba jest bardzo smaczna i naprawdę jest to dobry pomysł na zdrowy i szybki obiad.
Tak zapakowane filety znajdziecie w sklepie :
( zdjęcie ze strony Frosta.pl )
Nie do końca jestem przekonana do mrożonych ryb, ale czasem nie ma wyboru :)
czasem nie ma… a to jest pyszny wybór:)