Krakowskim Targiem 3.0 to impreza która odbyła się 8 listopada w godzinach przedpołudniowych na placu Imbramowskim w Krakowie.
Na plac zjechali przedstawiciele innych placów targowych w Krakowie, mieli stoiska, prezentowali różne pyszności od oliwek, przez węgierskie specjały, przez moskole, przez śledzie, przez żurek i tarty.. pysznie było.
A ja wraz z Kasią z bloga Wszędobylskie z asystą fotograficzną Grzegorza z bloga Gotowaniezpasją jako przedstawiciele Stowarzyszenia Małopolskich Blogerów Kulinarnych przygotowałyśmy pyszne jesienne danie.
Danie składało się z polędwiczek wieprzowych duszonych w cydrze podanych z plackami ziemniaczanymi oraz słonymi jabłkami.
Danie zostało rozdane szybciutko, szybko też znikało z talerzyków. A potem słyszałyśmy głosy, że pyszne było !
Fajne popołudnie !
A już niedługo można będzie spróbować dań przygotowanych przez sympatyków SMBK w trakcie Restaurant Day 2014.
Szczegóły TU – serdecznie zapraszamy !