Kilka dni temu miałam przyjemność uczestniczyć w spotkaniu zorganizowanym przez Unii Producentów i Pracodawców Przemysłu Mięsnego dotyczącą QAFP czyli programu certyfikacyjnego dotyczącego wieprzowiny.
Impreza z cyklu „Jakość jest sztuką – spotkanie z QAFP” udział wzięli: prezes UPEMI Wiesław Różański, Ambasadorowie QAFP- Paweł Królikowski i Piotr Machalica, Mistrzowie Kuchni QAFP – Dariusz Zahorański, Adam Michalski i Carlos Gonzalez – Tejera.
Część konferencyjna poświęcona była wprowadzeniu nas blogerów jak i producentów mięsa w to czym jest cały program- czyli o co chodzi ? A chodzi o to żebyśmy mogli kupować jak najlepsze mięso, odpowiednio hodowane, odpowiednio przygotowywane i pakowane, tak aby produkt który kupujemy był najlepszy. Certyfikat gwarantuje wysoką jakość mięsa jak i produktów z niego.
A po konferencji zostaliśmy zaproszeni na 5 piętro Hotelu Sheraton, gdzie z widokiem na Wawel delektowaliśmy się daniami z grilla i innymi pysznościami przyrządzonymi przez znakomitych kucharzy.
A teraz kilka zdjęć :
Były też zdjęcia z gwiazdami ( cudnie nazywanymi Celebrytami kampanii .. grrr )